Altijd actueel

"Met mijnuren Online heb ik altijd de meest actuele projectgegevens bij de hand."
Demo Yoobi aanvragen
Verlofdagen in mijnuren Online

Verlofdagen in mijnuren Online

De verlofmodule is een online programma waarbij medewerkers zelf kunnen inloggen om hun verlofsaldo te zien. De digitale verlofkaart geeft informatie over hun actuele verlofsaldo en hier kan men verlof aanvragen. Zo’n aanvraag komt automatisch via e-mail bij een manager terecht ter goedkeuring. Deze werkwijze voorkomt veel vragen over het verlof en zal u in praktijk veel tijd besparen

Voordelen van de verlofmodule

  • Online toegang voor medewerkers
  • Verlof aanvraagsysteem
  • Digitale verlofkaart met actuele verlofsaldi
  • Opties voor overwerk en tijd-voor-tijd
  • Overzicht vakantieplanning
  • Meertalig

Verlof aanvragen

Via het aanvraagsysteem kunnen medewerkers digitaal verlof aanvragen. De verlofmanager kan de aanvraag beoordelen en gelijk zien wie er nog meer vrij heeft. Na goedkeuring krijgt de medewerker direct via e-mail bericht. Deze werkwijze is zeer efficiënt en uw medewerkers weten snel of hun verlofaanvraag is goedgekeurd.

Digitale verlofkaart

Medewerkers hebben online toegang tot hun verlofkaart. Deze toont alle verlofdagen in een duidelijk jaaroverzicht. Hierop is duidelijk het verlofsaldo weergegeven. Ook de opbouw van het verlofsaldo wordt getoond, wat vele vragen voorkomt.

Overwerk en tijd-voor-tijd

Indien men overwerkt, kan een medewerker een aanvraag indienen om ze aan het tijd-voor-tijd saldo toe te voegen. Wanneer de manager ze accordeert worden de overwerkuren aan dit saldo toegevoegd. Daarna kan de medewerker er gelijk over beschikken. De tijd-voor-tijd regeling is flexibel in te stellen op de manier die bij uw bedrijf past.  

Heldere overzichten en vakantieplanning

De verlofmodule voorziet in heldere overzichten, zoals een rapport dat van iedereen de actuele verlofsaldi toont. Een ander veelgebruikt rapport is het overzicht van de vakantieplanning. Deze planning toont wie er wanneer werkt of afwezig is. Zie onderstaand voorbeeld:

verlof overzicht vakantie planning

Figuur 2: Afbeelding overzicht vakantieplanning

Verschillende verlofsoorten

mijnuren Online voorziet in diverse verlofsoorten zoals vakantie, ADV, zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof, tijd voor tijd, enzovoorts. Door de krachtige, flexibele verlofinstellingen is elke bedrijfssituatie in te stellen. In overleg met één van onze consultant wordt uw specifieke situatie in kaart gebracht en ingesteld.

Gratis demo aanvragen

Vraag hier uw gratis demo aan, zodat u zelf kunt bepalen hoe eenvoudig het werkt. 

 

mijnuren Online is nu Yoobi Cloud Software

U wordt doorgestuurd naar https://www.yoobi.nl.
You are being redirected to https://www.yoobi.nl

Ga naar Yoobi.
e-dynamics B.V.